Šta je ''Business English'' ?

PHOTO
Business English ( Poslovni engleski ) se koristi za komercijalne    svrhe i povezan je sa međunardnom trgovinom, osnove ovog  jezika mogu vam pomoći da efikasno komunicirate na vašem radnom mestu, tj da profesionalnije pričate i pišete na engleskom jeziku. Ove veštine vam mogu pomoći da dobijete posao koji želite a takođe vam mogu pomoći oko poslovnog unapređenja.

Mnogi poslovni ljudi, kojima engleski nije maternji jezik  koriste ovu specijalizaciju sa ciljem lakšeg poslovanja sa ljudima kojima je ovaj jezik maternji.

Business English je deo od  English for specific purpose  i može se smatrati specijalizacijom u vezi učenja i predavanja engleskog jezika.


4 comments:

  1. Poslovniengleski je preko potreban jezik za business varijantu

    ReplyDelete
  2. Business English je veoma potreban ljudima koji se bave nekom vrstom biznisa ili neznam komercijale prodaje ali nije za odmet znati ga svako
    https://plus.google.com/u/0/%2BAkademijaOxford/posts

    ReplyDelete
  3. Učenje poslovnog engleskog nikako ne može biti na odmet jer je jezik jako lijep, dosta logičan i lagan za naučiti, i nikada se ne zna kada će vam zatrebati.

    ReplyDelete
  4. Business English sam imala na predavanjima na faksu, zanimljiv predmet, naučila sam dosta novih fraza i riječi. engleski vs njemački

    ReplyDelete

!--Page Navigation Starts-->